Moda

2023 Kış Modasında Öne Çıkan Trendler Nelerdir?

2023 Kış Modasında Öne Çıkan Trendler Nelerdir? Kış ayları kendini hissettirmeye başladı. Yazın renkli geçen moda sezonunun ardından sonbaharla beraber güçlü omuzlar, geniş yakalar, uzadıkça uzatan trençkot ve çizmelerle tanıştık.

2023 Kış Modasında Öne Çıkan Trendler Nelerdir? Önümüzdeki kış aylarında bizi neler bekliyor? Geçtiğimiz Eylül ayında podyumlarda ipuçları verilen 2023 kış modası trendleri neler olacak?

2023 Kış Modasında Fenomen Çizgi Akımı

Önümüzdeki kış bele oturan, dar ve transparan detaylı elbiseler gözde olacak. Üstelik transparan kollarda, yakalarda, etek uçlarında tekrar yorumlanarak herkesin rahatlıkla kullanabileceği stilde karşımıza çıkıyor. Kış trendleri içinde fenimon vurgu sezonun moda renklerinden alev kırmızısı ile de yapılıyor. Kadınsılığın öne çıktığı kombinlere hazır olun.

Tüvit Elbise Ceketler

Sonbaharın uzun formları kışın ceketlerde kendini hissettiriyor. Fransa’nın dünya moda trendlerine kattığı tüvit kumaş önümüzdeki sezonun gözdesi. Tüvit elbise ceketler ofis şıklığında da kullanılabilecek rahatlıkta. Uzun çizmelerle tamamlayarak stilinizle dikkat çekebilirsiniz. Bele oturan fenomen formları özellikle gözde olacak görünüyor.

Beyaz Renk Kış Aylarında Yükselişte

Kış aylarında koyu renklere bürünmeyeceğiz. Pozitif bir renk olan beyaz kış aylarında sıkça giyilecek. Gömleklerde, kazaklarda hatta kabanlarda beyaz tercihine hazır olun. Koyu renk kombinler giymeye alışık olanlar da atkı, eldiven, fular gibi tamamlayıcı parçaları marjinal beyaz modası içinden seçebilirler.

Tüyler ve Tüylü Detaylar

Montlardan bluzlara tüy detayı, kışın trend olacağının ipuçlarını sonbaharda verdi. Gömlek yakalarında tüy detayını transparan dokunuşlarla buluşturan tasarımlar podyumlarda beğeni topladı. Bu tasarımların modacılar tarafından sıkça yorumlanacağı düşünülüyor. Oldukça hoş görünen tamamen tüylü kısa montları da gençlerin üzerinde sıkça göreceğiz.

Uzun ve Renkli Deri Ceketler

Trendler dünyasında uzun detayı gözlerden kaçmıyor. Moda dünyası uzun kıyafetleri sevmiş görünüyor. Deri ceketlerin boyları da uzadı. Üstelik deriyi siyah ya da kahve tonlarında seçmek zorunda değiliz. Pembelerden mavilere renk renk deri ve uzun ceketler, iddialı geliyor.

Kat Kat Giyinme

Sonbahar sezonunda Paris sokaklarında gördüğümüz kat kat stil kışın doruğa çıkıyor. Birbirinden bağımsız parçaların üst üste kombinlendiği bu tarz, benimsenmeyecek gibi değil. Pantolon üstüne mini elbiseler, dar kazak üzerine crop bluz, gömlek üzerine crop polar, tayt etek ve uzun çizmeler birlikte giyilebilecek.

Kış Aylarında Modada Çiçek Açacak

Çiçek takılardan kıyafetlere tüm detaylarda kullanılacak. 2023 Kış Çiçek Modası içinde çiçek desenleri ile kazaklar dikkat çekiyor. Çiçekli küpeler, bileklikler, tasma kolyeler oldukça iddialı bir trend olarak yükselişini kışın da sürdürecek.

 

 

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu