Güzellik

Contractubex Nasıl Kullanılır?

 

Sivilce izleri, çatlaklar, ameliyat izleri, yanık izleri gibi pek çok farklı cilt problemi konusunda kullanılmakta olan Contractubex krem yüksek etkisi sayesinde istenilen etkinin elde edilmesini sağlamaktadır. Doktorlar tarafından önerilmesi durumunda kullanılabilir. Özellikle doğru şekilde uygulama yapılması istenilen etkili sonuçların elde edilmesi konusunda önemlidir. Farklı nedenlerden dolayı cilt üzerinde oluşan izlerinin giderilmesini sağlamaktadır. Yara izlerinin kapatılmasını ve aynı zamanda cildin pürüzsüz bir hale gelmesini sağlamaktadır.

Contractubex Neden Kullanılır?

  • Hastalıklar nedeniyle ortaya çıkabilecek lekeler,
  • Yanık sonrası hasarlı bölge üzerinde,
  • Ameliyat izlerini kapatmak amacıyla,
  • Kazalarda oluşan derin çiziklerin veya lekelerin giderilmesi amacıyla,
  • Sivilce ya da sivilce nedeniyle ortaya çıkacak izlerin giderilmesi amacıyla,
  • Cilt altında oluşan yumru veya kitleler üzerinde,
  • Ellerdeki leke ya da çizgilerin giderilmesi amacıyla Contractubex kullanımı tercih edilmektedir.

Contractubex Sivilcelerde Nasıl Kullanılır?

Özellikle sivilce problemi yaşayanlar uzman doktor tarafından önerilmesi durumunda kremi kullanabilirler. Cilt üzerine yapılacak olan uygulama sayesinde oluşan sivilcelerin giderilmesini sağlamaktadır. Önerilen şekilde kullanılması ve aynı zamanda düzenli uygulama yapılması kısa zamanda istenilen sonucun elde edilmesini sağlar. Sivilce olan bölgeleri gece yatmadan önce uygulama yapılabilir. Sabah kalkıldığında mutlaka bölgenin yıkanması gerekir.

Contractubex Yara İzlerinde Nasıl Kullanılır?

Sabah ve akşam olmak üzere doktor önerisi olması halinde iki defa kullanılabilir. Özellikle oluşan yara izlerinin iyileşmesi konusunda tercih etkili olan Contractubex krem uygulama için bölgeye sürülmektedir. Ciddi oluşan yara izlerinin daha kısa sürede iyileşmesini sağlar. Bu nedenle sabah ve akşam iki defa uygulama yapılması istenilen etkinin elde edilmesini sağlar. İyileştirici etkisi farklı nedenlerden dolayı vücudunuzda oluşabilecek yara izlerinin kapatılması konusunda etkili olmaktadır. Ancak doktor tarafından önerilmesi durumunda krem kullanılabilir.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu