Dekorasyon

2015 Ev Dekorasyon Trendleri

2015 Ev Dekorasyon Trendleri
2015 Ev Dekorasyon Trendleri

Dekorasyon dünyasında, her yıl değişimler yaşanmakta ve farklı mimari tarzlar günümüze uyarlanmaktadır. Bu değişim, inşaların gereksinimleri ve çağın yenilikleri ile şekillenmektedir.

2015 Ev trendleri içerisinde birçok yenilikler var. Bu yıl, özellikle iç mekanlarda kullanılan objelerin boyutlarının büyüdüğü göze çarpıyor.

Yatak odası dekorasyonları, modern çağın ve geçmişin izlerini birlikte yaşatacak. Geçmişin mobilyaları, günümüze uyarlanarak yatak odalarında farklı bir hava estirilecek.

Son yıllarda oldukça trend olan akrilikler, bu yılda banyolarda kullanılmaya devam ediyor. Banyolardaki en büyük değişim, duş kullanımın azalmasıdır. Yeni banyo dekorasyonu örneklerinde, değişik tarzda ve modelde küvetlere rastlanıyor.

Farklı yönleri ve değişik dekorasyon fikirleriyle, 2015 ev trendleri;

Oturma odaları ve salon dekorasyonunda trendler

Bu yıl, oturma odalarında ve salonlarda ilk dikkati çeken ayrıntı, büyük ve konforlu koltukların kullanılmasıdır. Ayrıca, büyük çerçeveli modern resimler, duvarlarda oldukça hoş bir görüntü sağlıyor.

Mavi duvar renkleri, oturma odasında derinlik isteyenler için bulunmaz bir fırsat olacaktır. Zira bu renk, salonlarda ve oturma odalarında oldukça trend. Bu yılın diğer trend rengi marshalaya ise, kapılarda rastlamak mümkün.

Salonlarda kullanılan ahşap detaylar ise, trendi iyice yükselen bir başka detay.

Yatak odası dekorasyonunda trendler

Yatak odalarında, değişik klasik mobilyalarla oldukça güzel bir tarz yakalanmış. Hem geçmişin izleri hem de dokusu, bu güne uyarlanmış. Ayrıca modern mobilyaların rahatlığından hoşlananlar için, beyaz rengin hakim olduğu dekorasyon oldukça trend.

Mutfak dekorasyonunda trendler

Ferah bir mutfak görünümü sağlayan eşyalar bu yıl oldukça moda. Bunlar arasında, masif ahşap masalar ve Rustik sandalyeler mutfak dekorasyonu içinde ferahlık sağlayan parçalar.

Banyo dekorasyonunda trendler

Banyolardaki duşlar, yerini vintage sitilinde küvetlere bırakıyor. Geçmişin gizemini yaşatan bu banyolar, oldukça şık ve asil bir görünüşe sahipler.

Aksesuar trendleri

Bu yıl, bitkilerle süslenmiş evler oldukça moda. Bunun yanı sıra, ev tipi salıncaklar ile mekanlara sıcaklık ve romantizm sağlanıyor. Tablolar, evin duvarlarında sıcaklık yaratıyor. Büyük ve orijinal biblolar, odaların değişik köşelerinde hayat buluyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu